Wit en bruin stokbrood met smeersels
Wit en bruin stokbrood met smeersels
gebonden vissoep, rijkelijk gevuld
van verse tomaten met een vleugje room
6 wijngaardslakken gegratineerd in vers gemaakte knoflookolie
met oude kaas, verse pesto, truffelmayonaise, pijnboompitjes en een knoflookcrouton
gerookte zalm met dillemayonaise
8 gefrituurde garnalen met een sausje
3 gepaneerde kipdijfilets met Mexican piri piri saus
4 grote garnalen in knoflookolie
9 gefrituurde uienringen met een sausje
225 gr malse Hollandse ossenhaas met pepersaus en champignons
300 gr "grass ged" entrecote, malsemsteak met een vet randje geserveerd met kruidenboter en pepersaus
200 gr steak van de jodenhaas met kruidenboter
stuksjes ossehaas 200 gr met gebakken ui en champignons
400 gr vleescombi met steak , kip, varkenshaas en spareribs met sausjes
flinke rib, pittig gemarineerd, geserveerd met sausjes
varkenshaas stukjes met satésaus
7 gepelde garnalen met kruiden-knoflooksaus
stukjes Nederlands landvarkenshaas in romige champignonsaus
gebakken in knoflook, met ui en knoflooksaus
250 grams varkensschnitzel met champignonsaus
pittig gekruide kipfilets met “Mexican” saus van chili, paprika en champignons
taartje van ei en room met groenten en een vleugje kaas
Gerechten geserveerd met friet, aardappels salade en mayonaise
vanille ijs met warme chocoladesaus en slagroom
vanilleijs met verse aardbeien en slagroom
amandelkoek met vanilleijs en slagroom
een bol vanille ijs met slagroom
walnootijs met caramelsaus en slagroom
vanille ijs met boeren jongens, advocaat en slagroom
een bol vanilleijs met slagroom en een verrassing
met whisky of met b tia maria -cointreau-amaretto
vanilleijs met verse aardbeien en slagroom